Családi fotózás – Nőnapi bejegyzés

Jól nevelt férfiemberként egész életemben fontos volt, hogy a családom nő tagjait, és a barátaimat, kollegáimat, üzlettársaimat, a boltos nénit vagy, aki éppen szembejön az utcán kedvesen és tisztelettudóan viselkedtem vele. Ha fiaim lennének ugyanebben a szellemiségben nevelném őket is, mert a világ sorsára nagy hatással van egy alapvető tulajdonság, ami sajnos egyre kevésbé van kiemelve a nevelés bármely területén: az egymás iránti maximális tisztelet. 

De lányaim vannak, ami a legnagyobb áldás a sorstól. Imádni, védeni, oltalmazni fogom őket, amíg élek – hiszen ez egy apa feladata. Elfogadásra, nyitottságra és tiszteletre fogjuk őket nevelni, hiszen ezek a mi elveink, mi is ebben a szellemiségben nevelkedtünk fel! 

Tisztelet és boldogság minden nőnek! Mindig! Örökké! 

Családi fotózás az otthonodban

Családi fotózás az otthonodban

 A nőnapi felvezetés után a legutóbbi családi fotózásom során készült anyagból szeretnék bemutatni pár képet. És kerítenék köré egy kis történetet is, hiszen a Mihályi család tagjaival már van közös múltunk, a közös idővonalunkon több neves alkalommal is találkozhattunk már. 

Jól emlékeszem, amikor Gubi és Orsi még csak tervezték a közös életüket – esküvő, családalapítás – nemrég volt. Maholnap már négyen lesznek, hiszen kisfiuk Gabika mellé érkezik a kistesó. 

Tavaly ilyen tájban az otthonukban fotózhattam őket zongorázás, szülinapozás, főzés és mókázás közben.  

Most a Nordix Fotóstúdió Lost termében töltöttünk el közösen egy órát. Az otthonos környezet itt is adott, hiszen nagyon ízlésesen berendezett enteriőr stúdióról van szó. Ráadásul a délutáni napsugarak varázslatos fényeket varázsoltak a helyiségbe. Gabika jött-ment, hamar bejárta a terepet és megmutattunk neki mindent, amivel érdemes játszani. 

Közben persze született pár intim fotó pocakról, összenézésekről és önfeledt játékos képek is. A végére pedig igazi tesó város, jövőbe révedős pillanatokkal koronáztuk meg az együtt tölött időt! 

Sok-sok olyan pillanat volt a fotózás során, amiért imádom ezt csinálni: az oldottság, az egymásrafigyelés, a lazaság olyan hangulatot eredményez, aminek az a végeredménye, hogy „nem látszódok” a képeken. Pedig ott voltam és igyekeztem a legjobb időben a legjobb helyen lenni! 

Ha neked is tetszenek az ilyen stílusú képek, kérlek oszd meg ismerőseiddel ezt a posztot! Köszönöm! 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Dani