Esküvői fotózás

Esküvői fotósként 10 éves tapasztalattal és több mint 50 boldog pár megörökítésével büszkélkedhetek. Szívügyemnek tekintem a természetes fények használatát, hogy a közösen alkotott bensőséges pillanatokból megalkothassam a legtökéletesebb képeket rólatok. A páros fotózást leginkább a természetben, a naplemente vagy a késő délutáni fények varázsában ajánlom megcsinálni. Célom, hogy létrehozzam a pózolásmentes, intim és meghitt hangulatot, amihez kulcsfontosságú a legszebb fények használata.

Az esküvői fotózás számomra nem csak egy szakma, hanem egy értékes pillanatokkal teli utazás. Célom, hogy képeim révén életre keljenek azok az érzelmek és pillanatok, amelyeket ti az események sodrásában talán észre sem vesztek a nagy napon. Szenvedélyem az, hogy megmutassam az igazi önmagatokat, és a szerelmetek minden apró rezdüléseit örökre megőrizzem számotokra a képeim által.

A veletek együtt töltött idő és a folyamatos kapcsolattartás kiemelten fontos számomra. Szeretnélek titeket jobban megismerni, hogy érzéseitek és történetetek alapján olyan egyedi és személyes képeket készítsek, amelyek örökre megőrzik a kapcsolatotok lényegét.

Ha úgy érzitek, hogy az esküvőtökön olyan képekre vágytok, amelyek természetesek, érzelmekkel teli és tükrözik a személyiségeteket, akkor örömmel várom a megkereséseteket. Alig várom, hogy együtt alkothassunk emlékezetes és varázslatos pillanatokat, amelyeket generációkon át átörökíthettek.

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk, és együtt teremtjük meg az esküvőtök emlékekének örökkévalóságát.

Kreatív fotózás

A természet lágy ölén:

Az esküvői páros fotózásokat külön napon ajánlom megtartani, hogy elkerüljük az esküvői napra jellemző stresszt és azt, hogy a szervezkedésből kimaradjatok. Így teljes mértékben
rátok és az egymásra való odafigyelésre koncentrálhatunk.

A legvarázslatosabb pillanatok a naplemente közelében történnek, amikor a természet megfesti a domboldalakat és a tájat. Ebben a csodálatos fényben alkotva, páratlan, érzelemmel teli képeket készíthetünk, melyek megragadják az igazi szépségeteket és kapcsolatotokat.

Ha páros fotózás külön napra van tervezve akkor szabadon élvezhetitek a lagzitokat, a
vendégeitek társaságát, miközben én gondoskodom róla, hogy a lehető legszebb képek szülessenek rólatok.

Hiszek abban, hogy az igazi érzelmek a spontán és pózolásmentes pillanatokban rejlenek, így bátorítalak titeket, hogy engedjétek el magatokat és egymásra figyelve élvezzétek a fotózás élményét. Az őszinte érzelmek megjelenítése a képeken az, ami varázslatossá teszi az esküvőtöket megörökítő albumot.

Ha bennetek is felmerült a vágy, hogy a természet lágy ölén és a naplemente aranyló fényében készüljenek el az esküvői fotóitok, ne habozzatok, keressetek bizalommal!

Vélemények

DEÁKNÉ LÉHI DOROTTYA, 2020, Jászapáti

„Remek képek készültek, nem csak a kreatív fotózáson, de az eseményen is remek pillanatokat kapott el. Szerződéskötéstől kezdve abszolút rugalmas volt, problémák esetén is is számíthattunk tanácsokra tőle és mindig elérhető volt.”

NAGY-HELMECZI JUDIT, 2015, Gyöngyöspata

„Életünk legszebb pillanatait kapta Dani lencsevégre. Az eredmény magáért beszél, most is örömmel nézegetjük a rengeteg csodaszép fotót! Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy fiatalos szemléletű, kedves, barátságos fotóst keres.”

TATÁR-NAGY BENCE, 2019. Tápiógyörgye

„Ha valaki egyedülálló képeket szeretne az esküvőjéről, vagy ha nem tud magától megfelelő helyet választani kreatív fotózásra, akkor a PD PHOTO a legjobb választás.”

Fotózási csomagok

Minden csomag választása után lehetőség van extra szolgáltatások igénybevételére is.

Egyéb szolgáltatások

  •  + EGY FOTÓS: 50.000 Ft
  •  JEGYESFOTÓZÁS: 45.000 Ft
  •  VÁSZONKÉP: 9.000 FT-TÓL
  •  FOTÓBLOKK: 10.000 FT-TÓL
  •  FOTÓKÖNYV: 9.000 FT-TÓL

Ajándékozz örök élményt szeretteidnek!

Szeretnél valami igazán különleges ajándékot adni szeretteidnek?

Olyat, ami igazán egyedi és maradandó? Az ajándékutalványok segítségével most olyan élményt adhatsz szeretteidnek, amit sosem fognak elfelejteni!

Válassz az ajándékutalványaim közül, melyek bármelyik típusú fotózásra felhasználhatóak: családi-, portré- vagy esküvői fotózás – bármilyen alkalomra is keresel ajándékot, az ajándékutalványok lehetővé teszik, hogy szeretteid a szívük vágya szerint válasszanak. Együtt élhetik át az élményt, és a kapott képek egy életre szóló emlékekké válnak.

Miért érdemes az ajándékutalványokat választani?

Háromféle csomag minden igényre: mini, közepes és VIP

Professzionális fotózás életre szóló emlékekkel

Az utalványok letölthetőek vagy nyomtatott formában is átvehetőek

Ajándékozz élményt és teremts örök emlékeket az ajándékutalványok segítségével!