Családi fotózás

Mire számíts?

A kapcsolatfelvételtől kezdve, a megrendelt szolgáltatás kiválasztásán át, az elkészült képanyag átadásáig szoros kapcsolatban vagyok veletek és mindenben segítek. A fotózás időpontjának és helyszínének fixálása után praktikus tanácsokkal segítek majd, hogy a fotózásra való felkészülésetek gördülékeny legyen és a fotózásra fesztelen hangulatban érkezzetek. A fényképezés kezdetétől az oldott hangulat megteremtése a célom, amelyet egymásra hangoló játékos formában próbálok megteremteni. A gyermekeitek bevonásával igyekszem a szülői élet apró csodáit megeleveníteni és elővarázsolni az otthoni életetekre jellemző bizalmas légkört.

 

  • Természetesség, játékok, érzelmek
  • Oldott légkör
  • Hasznos tanácsok
  • Csodás fények
  • Intim hangulatok megörökítése
  • Gyönyörű színek
  • Fotós apa szemmel

Hogyan fotózom?

Szabadban és stúdióban is szívesen fotózok. Mindkét esetben a fényeké a főszerep, hiszen a képeim hangulatának elengedhetetlen alkotórésze. A természetes fénnyel való játék teszi kreatívvá számomra a fotózást és inspirál, hogy a legjobbat hozzam ki a közösen létrehozott hangulatokból, érzésekből. Meghitt és őszinte pillanatok elkapása, valamint önfeledt és jókedvű csodaképek elkészítése a célom.

Színek

A már említett fények mellett a legfontosabb összetevője a képeimnek, a stílusomnak a színek! Ennél a pontnál már a ti segítségetekre is szükségem lesz abban, hogy közösen álmodjuk meg a ruháitok színét és tegyünk érte, hogy egy harmónikus színvilág megteremtésével tökéletes egyensúly keletkezzen a természet színei és az általatok viselt ruhák színvilága között. Ehhez segítségetekre lesz az általam nyújtott öltözködési tájékoztató, amiben a képen látható színpaletták lesznek segítségetekre az ideális ruházat összeválogatásában.

Vélemények

Mihályi család, 2020. Jászapáti

„Ha most valaki megkérdezné, hogy mi ez a lifestyle stílus, annyit mondanánk, hogy egy fotós játékos irányításával kialakult, spontán élethelyzetek, pillanatok a legjobb időben lekattintva. Mi kellemesen eltöltöttünk egy órát egy gyönyörű helyszínen, nem kerültünk kellemetlen, pózolós helyzetekbe, de lettek színes képeink, melyek tele vannak érzéssel és mondanivalóval.”

Ádám család, 2021, Budapest, The Frame stúdió

„A gyerekek a fotózás során hamar feloldódtak, mivel Dani ügyesen motiválta, játékba vonta őket a helyszín tárgyait, dekorációs elemeit felhasználva. Így nagyon jókedvűen telt a fotózás, ami a végeredményen is látszik,.. hiszen csodás hangulatú képek születtek.”

Kalmár család, 2021, Budapest, Nordix Fotóstúdió

„Köszönjük szépen a gyönyörű és különleges fotókat. Lillával kiegészült kis családunk első profi fotóit neked köszönhetjük és azóta is minden évben nagyon várjuk az év végi fotózást, mely mindig jó hangulatú, csak úgy elrepül az idő. Minden évben nálad születnek a számunkra legkedvesebb képek. Csak ajánlani tudunk és fogunk is téged.”

Mihályi család, 2022, Veresegyház

„Dani az otthonunkban örökített meg minket. Kisfiunk abban a korban van, hogy tart az idegenektől. Dani azonban profi módon feloldotta csemeténket, és érkezését követően kb.10 perc múlva már kattogott is a kamera. Észre sem vettük, hogy ott van. Csak játszottunk, olvastunk, zongoráztunk önfeledten, mint bármelyik másik nap. Aztán megláttuk a szebbnél szebb képeket, amelyek közül nagyon nehéz volt: választani. Hiába az új helyszín, Dani most is a tőle megszokott minőséget és könnyed hangulatot nyújtotta számunkra.”

Fotózási csomagok

Egyéb szolgáltatások

HAJ ÉS MAKEUP Smink és hajformázást kérhettek állandó sminkesünktől

12.000 Ft

STÚDIÓ A stúdió bérlési díjának felszámolására

9.000-12.000 Ft/óra

EXTRA KÉPEK Ha több képet szeretnél, mint amennyi a csomagban van.

1.500 Ft/DB

FOTÓBLOKK 20×20 cm-es falra ragasztható

12.500 Ft értékben

VÁSZONKÉP 30×45 cm-es standard minőségű vászonkép

9.990 Ft értékben

FOTÓKÖNYV 30 oldalas, 20×20 cm-es méretű.

9.990 Ft értékben

Ajándékozz örök élményt szeretteidnek!

Szeretnél valami igazán különleges ajándékot adni szeretteidnek?

Olyat, ami igazán egyedi és maradandó? Az ajándékutalványok segítségével most olyan élményt adhatsz szeretteidnek, amit sosem fognak elfelejteni!

Válassz az ajándékutalványaim közül, melyek bármelyik típusú fotózásra felhasználhatóak: családi-, portré- vagy esküvői fotózás – bármilyen alkalomra is keresel ajándékot, az ajándékutalványok lehetővé teszik, hogy szeretteid a szívük vágya szerint válasszanak. Együtt élhetik át az élményt, és a kapott képek egy életre szóló emlékekké válnak.

Miért érdemes az ajándékutalványokat választani?

Háromféle csomag minden igényre: mini, közepes és VIP

Professzionális fotózás életre szóló emlékekkel

Az utalványok letölthetőek vagy nyomtatott formában is átvehetőek

Ajándékozz élményt és teremts örök emlékeket az ajándékutalványok segítségével!

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Hogyan garantálod, hogy a képeken a legjobb formámban fogok látszani?

Elkötelezett vagyok amellett, hogy a legszebb fényeket felhasználva és a megfelelő kamera beállításokkal a legelőnyösebb módon örökítselek meg téged és/vagy a családodat. Játékos feladatokkal, természetes, bensőséges pózokkal segítek abban, hogy oldott légkörben teljen a közösen töltött idő.

Mit tehetek, ha a gyerekeim nem akarnak együttműködni vagy mosolyogni a fotózáson?

Gyakorlott vagyok a gyerekekkel való munkában, és tudom, hogyan hozzam ki belőlük a legjobbat. Kreatív és játékos módszereket alkalmazva segítek nekik megnyugodni és természetesen mosolyogni. A célom az, hogy természetes pillanatokat örökítsek meg, amikor boldogok és magabiztosak.

Mit teszel azért, hogy az időjárás ne befolyásolja negatívan a fotózást?

Az időjárás mindig kiszámíthatatlan lehet, de rugalmas vagyok és mindig van alternatív megoldás. Előre készülök tartalék időpontokkal, amit a foglalással egyidőben közösen egyeztetünk. 

Milyen garanciákat vállalsz a szolgáltatásod minőségére és árára?

A fotós tapasztalatom és szakmai hozzáértésem garanciát jelent a minőségre. Referenciáim és portfólióm segítségével bemutatom a képeim  minőségét, így biztos lehetsz benne, hogy értékkel gazdagodsz majd. Árazásom átlátható, és mindig törekszem az ügyfelek elégedettségére.

Hogyan tehetem meg a foglalást, és mi történik, ha változtatni szeretnék az időponton?

A foglalás egyszerű és kényelmes folyamat, hiszen a telefonban mindent meg tudunk beszélni. Ha változtatni szeretnél az időponton, rugalmas vagyok, és igyekszem megtalálni a legjobb megoldást, amely mindenkettőnk számára megfelelő.

Milyen napszakban fotózol?

Természetben kizárólag a lemenő nap fényében fotózom. Ez a naplemente előtti 1 órát jelenti. Ez havonta másként alakul, így ezt is érdemes figyelembe venni a foglaláskor.

Stúdiós fotózásokat általában a délelőtti órákban csinálom.

Te válogatod ki a képeket, vagy mi?

A képeket én előválogatom. A legelőnyösebb és legjobb képekből lehetőségetek van a nektek legjobban tetsző képeket választani.

A fotózás után mennyivel kapjuk meg a kész képeinket?

A fotózástól számított 2-4 hét az átadási határidő.

Mikor válik véglegessé a foglalásunk?

Kapcsolatfelvétel után megkapod az összes információt, ezután kijelöljük az időpontot és aláírunk egy megállapodást.

Innentől válik véglegessé a foglalásotok.

MEDDIG VAGYOK HAJLANDÓ ELMENNI?

Egy jó fotóért bármeddig hajlandó vagyok elmenni, ha kell, fára mászok, porba fekszem, kúszok-mászok, hogy meglegyen a megfelelő szög, a tökéletes kép. De itt most nem erre gondoltam. Én Jászapátiban élek, elsődlegesen szeretek 100  km-es környezetben mozogni, de sokat szoktam fotózni Budapesten, Egerben, a környező kisebb és nagyobb településeken is.

De ahogy fentebb is írtam, bármeddig hajlandó vagyok elmenni egy-két jó fotóért, megbeszélés kérdése.