Vélemények

Puyau Dániel egy remek fotós, aki mindenki számára a maximumot nyújtja, egyéni kéréseknek eleget tesz. Folyamatosan a legjobbra törekszik. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné megörökíteni képekben legszebb pillanatait ?! Legjobb választás a P.D. Photo!

BÍRÓ-SIPOS KARINA

Miért ajánlom P.D. Photo stúdiót? Azért a mérhetetlen alázatért, tiszteletért, szeretetért az emberekhez, ami megmutatkozik Dániel letisztult, fantasztikus munkáiban! Ezeknek a képeknek, a fotós személye által lelke van, varázsa! Mindenkinek ajánlom, akik tisztelik a szépet, jót, csodákat együtt!

KATALIN VEREBÉLYI

Dani többször fényképezett már minket, mint család, illetve külön a gyerekeket is. A legutóbbi alkalommal egy nyeremènyünket válthattuk be, egy szabadtéri, naplementés fotózásra esett a választás. Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek felszabadultak voltak. Nagyon ajánlom mindenkinek Danit, türelmes, profi, megragadja a legcsodálatosabb pillanatokat. Köszönjük a lehetőséget Neki, biztosan visszatérünk még!

POZSGAINÉ BUDAI VIVIEN

Danit az esküvőnk fotózására kértük fel és az 5 csillag még kevés is a munkája értékelésére ? mind a kreatív fotózás, a szertartás és a lagzi ideje alatt is remekül örökítette meg az adott pillanatot, valóban öröm visszanézni a képeket, minden házasulandó párnak bátran ajánljuk! ☺️

VICA FERENCSIK

“Tegnap este gyorsan átfutottuk, és FANTASZTIKUS lett!!! Bevallom, elsírtam magam.
Annyira visszajött a fotózás hangulata, a jókedv, az érzelmek, a családi szeretet. Nagyon köszönjük, hogy figyeltél, és lencsevégre kaptad ezeket az apró mozzanatokat! ”

Mihályi-Pala Orsolya

Nagyon jó élmény volt a családi fotózásunk. Gyönyörű, profi képeket kaphattunk kézhez. Dani hihetetlenül kedves és türelmes, alig várom, hogy ismét beálljunk a kamerája mögé. ?

TAKÁCS-GYÁRFÁS ZSÓFIA

Szeretettel ajánlom Mindenkinek, profizmus magasfokon, kedves barátságos, családias hangulat, köszönjük Dani, hogy velünk voltál, ezen a Csodálatos napon.

RÓZSA FEKETE