Portré fotózás

Egy tökéletes portréfotó elkészítésének a kulcsa a pillanatban rejlik. A beállítás, a fények és a technika is mellékes. A pillanat megörökítésének lehetősége az én kezemben van.

Ott, abba a pillanatba kell beletenni mindent, hogy veled együtt csodát alkothassunk.

Egy portrésorozat elkészítéséhez min. 1 órás időtartamot javaslok. Szabadtéri fotózás esetén a helyszín változatos kihasználása és a fények változása miatt, stúdiófotózás esetén pedig a min. 1 órás terembérlet figyelembevétele miatt.

Mindkét esetben javasolt több szett ruhában gondolkodni, hiszen az adott környezethez választott ruhák változatosan kombinálhatók és átöltözési lehetőség minden helyszínen megoldható.

  • üzleti portré
  • páros fotózás

Stúdiófotózás

A helyszín megválasztásánál a saját ízlésed/stílusod az irányadó. A harmónia megteremtése a célom, ami nem csak az elkészült képeken szeretnék látni, hanem a belső kisugárzásod által is szeretném érezni.

Egy gyönyörűen berendezett enteriőr stúdióba könnyen beleszerethet az ember pár kép alapján, ez az első lépés. Minden terem dekorációja egyedi stílust képvisel, ehhez a designhoz formáljuk majd a ruhaválasztást.

Öltözködési tanácsokkal, színpaletták áttekintésével választjuk ki a legtökéletesebb ruhadarabokat. Célom, hogy eggyé válj a környezettel és könnyedén el tudd engedni magad a fotózás során – mintha otthon lennél. Csak természetesen.

Szabadtéri fotózás

Ahogy stúdióban, ügy szabadban is a természetes fény tudatos használata segít abban, hogy a környezeti elemeket felhasználva a legharmonikusabb képeket készíthessek rólad.

A nagyobb tér lehetőséget ad “mozgalmasabb” képek készítésére is, ami gyakran hozza elő a modelljeimből a vidámabb, bohókásabb hangulatot.

A fény használata is tágabb lehetőséget kínál számomra odakint, ami változatosabb képek elkészítésére kínál lehetőséget.

Vélemények

Mihályi család, 2020. Jászapáti

„Ha most valaki megkérdezné, hogy mi ez a lifestyle stílus, annyit mondanánk, hogy egy fotós játékos irányításával kialakult, spontán élethelyzetek, pillanatok a legjobb időben lekattintva. Mi kellemesen eltöltöttünk egy órát egy gyönyörű helyszínen, nem kerültünk kellemetlen, pózolós helyzetekbe, de lettek színes képeink, melyek tele vannak érzéssel és mondanivalóval.”

Ádám család, 2021, Budapest, The Frame stúdió

„A gyerekek a fotózás során hamar feloldódtak, mivel Dani ügyesen motiválta, játékba vonta őket a helyszín tárgyait, dekorációs elemeit felhasználva. Így nagyon jókedvűen telt a fotózás, ami a végeredményen is látszik,.. hiszen csodás hangulatú képek születtek.”

Kalmár család, 2021, Budapest, Nordix Fotóstúdió

„Köszönjük szépen a gyönyörű és különleges fotókat. Lillával kiegészült kis családunk első profi fotóit neked köszönhetjük és azóta is minden évben nagyon várjuk az év végi fotózást, mely mindig jó hangulatú, csak úgy elrepül az idő. Minden évben nálad születnek a számunkra legkedvesebb képek. Csak ajánlani tudunk és fogunk is téged.”

Mihályi család, 2022, Veresegyház

„Dani az otthonunkban örökített meg minket. Kisfiunk abban a korban van, hogy tart az idegenektől. Dani azonban profi módon feloldotta csemeténket, és érkezését követően kb.10 perc múlva már kattogott is a kamera. Észre sem vettük, hogy ott van. Csak játszottunk, olvastunk, zongoráztunk önfeledten, mint bármelyik másik nap. Aztán megláttuk a szebbnél szebb képeket, amelyek közül nagyon nehéz volt: választani. Hiába az új helyszín, Dani most is a tőle megszokott minőséget és könnyed hangulatot nyújtotta számunkra.”

Választható csomag

Egyéb szolgáltatások

HAJ ÉS MAKEUP Smink és hajformázást kérhettek állandó sminkesünktől

12.000 Ft

STÚDIÓ A stúdió bérlési díjának felszámolására

9.000-12.000 Ft/óra

EXTRA KÉPEK Ha több képet szeretnél, mint amennyi a csomagban van.

1.500 Ft/DB

FOTÓBLOKK 20×20 cm-es falra ragasztható

12.500 Ft értékben

VÁSZONKÉP 30×45 cm-es standard minőségű vászonkép

9.990 Ft értékben

FOTÓKÖNYV 30 oldalas, 20×20 cm-es méretű.

9.990 Ft értékben

Ajándékozz örök élményt szeretteidnek!

Szeretnél valami igazán különleges ajándékot adni szeretteidnek?

Olyat, ami igazán egyedi és maradandó? Az ajándékutalványok segítségével most olyan élményt adhatsz szeretteidnek, amit sosem fognak elfelejteni!

Válassz az ajándékutalványaim közül, melyek bármelyik típusú fotózásra felhasználhatóak: családi-, portré- vagy esküvői fotózás – bármilyen alkalomra is keresel ajándékot, az ajándékutalványok lehetővé teszik, hogy szeretteid a szívük vágya szerint válasszanak. Együtt élhetik át az élményt, és a kapott képek egy életre szóló emlékekké válnak.

Miért érdemes az ajándékutalványokat választani?

Háromféle csomag minden igényre: mini, közepes és VIP

Professzionális fotózás életre szóló emlékekkel

Az utalványok letölthetőek vagy nyomtatott formában is átvehetőek

Ajándékozz élményt és teremts örök emlékeket az ajándékutalványok segítségével!