Portréfotózás Karinával

Nagyon örültem, hogy Karina elvállalta a felkérésemet ehhez a projekthez, hiszen amióta fotózok többször volt már lehetőségem őt és a családját fotózni. Tisztán emlékszem, amikor 9 évvel ezelőtt az első stúdióban készült képeimet csináltam, az ő kislánya pózolt nekem. És az évek során jópár alkalom volt, amikor a kamerám elé állt. 

Karinával a Nordix Fotóstúdióban találkoztunk, ahol Englert Orsi mentorálása mellett fotózhattam. A mentorprogram legizgalmasabb része volt ez, hiszen a természetes fény helyes használatáról tanulhattam. Orsival bejártuk a Rustic terem minden szegletét, ahol még ki tudtuk használni a kintről beáramló napfényt. Karina a kezdeti izgalom után hamar természetesen és lazán pózolt nekünk és élvezte a hatalmas ablakokon beáradó napfényt. 

Fantasztikus érzés volt Orsival együtt dolgozni! Szerencsésnek érzem magam, hogy nem először fotózhattam együtt vele – hiszen már egy családfotós workshopján is részt vettem. A fény észszerű felhasználásán túl rengeteget tanulhattam a helyes pózok beállításából és olyan apró részletekre hívta fel a figyelmemet, amire a jövőben biztos érzékenyebb leszek.  

Hamar elszállt az az egy óra, amit ebben a teremben tölthettünk, de tartalmasan telt és minden pillanatát élveztem. Idén még nem voltam a felújított Clay teremben, a második órát ebben a helyiségben töltöttük. Más a fekvése és az enteriőrje is, ezért ruhát váltott a modellünk. Egészen más hangulatok jöttek létre ebben a környezetben. A hely atmoszférája és a fények játéka egy különleges oldott hangulatot eredményezett, aminek a végtremékei lettek ezek a légies képek.  

A végére egészen különleges már-már művészi megoldások születtek a dekorációt képező fa elemek bevonásával. 

Hálás vagyok ezért az élményért! Sosem fogom elfelejteni! 

Ha te is szeretnél magadról ehhez hasonló nem hétköznapi vagy éppen üzleti portéképeket, keress bizalommal! 

Dani